Ruilen & Retouren

Retourneren / Herroeping

Wil je een armband retourneren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hanteren een termijn van 14 dagen als zichttermijn, die in gaat op de dag dat je de artikelen ontvangt. Via het retourformulier kun je de armband retoursturen, mits aan alle voorwaarden zijn voldaan.. Na het herroepen van de overeenkomst heb je 14 dagen de tijd om het retourpakket naar ons op te sturen.

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over retourneren en ruilen. Hieronder staat de procedure uitgelegd.

Retourvoorwaarden

Retourneren van artikelen kan alleen als aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan,:

  • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
  • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
  • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
  • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
  • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Kosten retourneren

Wanneer je een artikel retourneert, zijn de kosten voor de klant. Hebben wij een verkeerd artikel geleverd en stuur je het daarom retour? Dan betalen wij natuurlijk de verzendkosten. Neem dan contact met ons op over de retourzending.

Ruilen

Je kunt alle artikelen terugsturen, ook artikelen gekocht in de sale. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als retourneren of herroepen. Wil je een andere maat of  kleur dan kun je de artikelen retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling plaatsten op onze website, zo zie je gelijk of het artikel nog op voorraad is. Als je een nieuwe bestelling plaatst houdt er dan rekening mee dat, afhankelijk van de betaalmethode, deze vooraf betaalt dient te worden. Kortom, je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door, zoals je gewend bent.

Retourprocedure

De retourprocedure moet in gang gezet worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen.  Is deze termijn van 14 dagen verstreken, dan kun je producten niet meer retourneren.

Stap 1: stuur een email met je ordernummer en welk artikel je retour wilt sturen naar retour@armbandenvoordeel.nl  

Stap 2: vul het formulier voor retourneren 

Download het formulier voor herroeping en retourneren, print het uit, vul het formulier in en voeg dit toe aan het pakket dat je retourneert. Vergeet niet het ordernummer in te vullen.

Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor je je geld sneller terug ontvangt. Het ordernummer vind je in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar je hebben verstuurd direct nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Stap 3: stuur het pakket aangetekend retour

Pak het artikel in, voeg het formulier voor herroeping en retourneren ingevuld bij en zorg ervoor dat de artikelen zich niet vrij in het pakket kunnen bewegen, om zo beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Stuur het artikel aangetekend retour en bewaar uw track en trace nummer.

Stuur vervolgens het pakket retour naar:

Armbandenvoordeel.nl
T.a.v. Retourafdeling
Twentepoort Oost 61-11
7609 RG Almelo
Nederland

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen

Op de dag dat wij je retour hebben ontvangen krijg je per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket. Mocht deze in het weekend bij ons worden bezorgd, dan krijg je van ons een bevestiging op de eerst volgende werkdag.

Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en als zodanig opnieuw als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen/retour, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een 3- 5 werkdagen, het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten en/of andere kosten, aan je terugbetalen.

Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.

Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop?

Mail naar info@armbandenvoordeel.nl of bel ( +31) (0)85-4017148