Onze Service

  • Gratis verzending

  • 14 dagen retourrecht

  • Scherpe prijzen

  • Uitmuntende service

  • Veilig online betalen

gratis verzendingGratis verzending
Waar je bij veel andere webshops zelf voor de verzendkosten opdraait, hebben wij besloten om de verzendkosten voor eigen rekening te nemen. Waarom? Omdat de klant uiteindelijk koning is en wij vinden dat de klant niet moet betalen voor aflevering.

14 dagen bedenktijd 
Bij ons heb je 14 dagen bedenktijd. Bevalt een artikel toch niet? Dan kan je het binnen 14 dagen retourneren. Je kunt vervolgens meteen kijken naar onze bestsellers om te kijken of daar iets tussenzit. Je kunt het artikel met dit retourformulier retourzenden.

aantrekkelijke prijzenScherpe prijzen
Wij zorgen dat wij de artikelen tegen de scherpste prijzen van Nederland en België kunnen aanbieden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je bestelling. Makkelijk verdient, toch?

klantenserviceKlantenservice
Wij willen tevreden klanten en gaan daar ver voor. Niet alleen 14 dagen retourrecht, maar ook in onze bereikbaarheid gaan we ver. We zijn bereikbaar via e-mail (gem. binnen 2 uur antwoord), telefoon en live chat. In het binnen 24 uur terugstorten van een betaling mocht een product niet op voorraad zijn. Op deze manier geven wij onze klanten de service die ze verdienen.

klantwaarderingHoge klantenwaardering
Het is dan ook niet zo vreemd dat wij een hoge klantenwaardering hebben. Iedere klant krijgt na afloop een e-mail waarop je ons kunt beoordelen. Dit heeft een prachtige score van ver boven het gemiddelde tot gevolg. Daar zijn wij best trots op.

keurmerkKeurmerk
Wij zijn aangesloten bij WebWinkelKeur. Hiermee bent u verzekerd van transparantie en vertrouwd online kopen. WebWinkelKeur heeft zelfs ‘Mystery Shoppers’ die kijken hoe goed een webshop daadwerkelijk is.

achteraf betalenIdeal en Paypal betalen
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

U kunt bij ons ook eenvoudig betalen via Paypal. Hiervoor kunt u gebruik maken van uw bestaande account. Of indien u nog geen account heeft, een paypal-rekening openen via de website van Paypal. Om met Paypal te kunnen betalen koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard.

Aan betalen met Paypal zijn geen kosten verbonden.