Algemene Voorwaarden ArmbandenVoordeel.nl

Normaal gesproken is de pagina met algemene voorwaarden een pagina die je niet zo snel zult lezen. Al die ingewikkelde juridische termen, daar houden wij ook niet zo van! Daarom hebben wij dus de algemene voorwaarden duidelijk en simpel voor je opgeschreven. Maar eigenlijk is er bij ons maar een voorwaarde: klant is koning!

Artikel 1.

Definities

Onze algemene voorwaarden zijn erg simpel en helder. Eigenlijk zijn er dus niet echt definities die moeten worden toegelicht. Er zijn wel enkele begrippen die wij erg belangrijk vinden:

Klant: Koning
Service: Uitmuntend
Probleem: wij lossen het op!

Artikel 2.

Wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn een groothandel en een online juwelier en staan garant voor een uitmuntende service. Door het grote volume dat wij produceren kunnen we niet alleen een mooi divers assortiment aanbieden maar ook voor de juiste prijs! Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Wij kennen verder geen verrassingen of andere verborgen kosten.

Onze websites zijn: trouwringenvoordeel.nl en armbandenvoordeel.nl

Onze contactgegevens:
Email: info@armbandenvoordeel.nl
Telefoon: Tel. ( +31) (0)85-4017148
Facebook: www.facebook.com/armbandenvoordeel.nl
Zakelijke gegevens:
Handelsnaam: Tiamo Jewels

KVK 65347730
BTWnr NL856075139 B01

 

Artikel 3.

Toepasselijkheid.

Wij doen ons best om de algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Hier staat namelijk in wat wij voor je doen en wat je van ons kunt verwachten. Deze voorwaarden zijn van belang als je iets bij ons gaat kopen, of hebt gekocht.
Het kan voorkomen dat wij aparte voorwaarden hebben bij een product. Dit wordt dan altijd duidelijk aangegeven zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Artikel 4.

Aanbod

Wij zijn altijd eerlijk in de communicatie. Alle informatie over het product, wat het kost, verwachtte levertijd en retourbeleid zijn op onze site te vinden. Mocht je toch vragen hebben over ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op!

Artikel 5.

De overeenkomst.

Als je een bestelling hebt geplaatst dan krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Zorg er dus voor dat het e-mail adres dat je hebt opgegeven klopt.
Een factuur van je bestelling krijg je automatisch gemaild.

Artikel 6.

Onjuistheden

Ieder mens maakt fouten, en aangezien wij ook mensen zijn zou het zo maar kunnen dat wij ook een foutje maken. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat wij bij een artikel een zetfout maken en er een armband/ring op de site staat voor slechts 1,55 in plaats van 155 euro. Aangezien het dan duidelijk is dat dit een zetfout is zijn wij niet verplicht het artikel te leveren voor 1,55.
Artikel 7.

Herroepingsrecht.

Heb je het product ontvangen en ben je er toch niet blij mee? Meldt dit dan binnen 14 dagen na ontvangst bij ons.  Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen zullen wij het bedrag terugboeken. Hier doen wij maximaal 14 dagen over (in praktijk maximaal 5 dagen).
Geen zin om een reden te bedenken om je product terug te sturen? Maak je niet druk. “Daarom” accepteren wij ook als reden.
Er zijn enkele producten die je niet kunt terugsturen. Mocht dit het geval zijn dan staat het altijd erbij.

Artikel 8.

De prijs.

Wij houden je niet voor de gek. Wij zullen geen onverwachte kosten in rekening brengen.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Wij rekenen geen verzendkosten, zelfs niet naar België.

Artikel 9.

Garantie.

De garantie termijn wat wij hanteren is 1 jaar.Je hebt betaald voor een goed product dus daar heb je ook recht op.  Is er toch iets aan de hand? Neem dan contact met ons op.

Artikel 10.

Levering en uitvoering.

Wij zullen altijd ons best doen om je goed te helpen. Wij houden van tevreden klanten.
Bij elk artikel staat aangegeven wat het verwachte leveringstermijn is. Normaal gesproken kun je van 1 – 3 dagen uit gaan. Mocht je een artikel toch eerder nodig hebben, stuur ons een mail en wij gaan kijken of we het met spoed kunnen leveren.
Als we een besteld product niet meer kunnen leveren dan mag jij kiezen: je vraagt je geld terug, je vraagt of wij een vervangend product kunnen leveren of je vraagt een tegoedbon.
Als een product beschadigd of kwijtraakt voordat je het ontvangt dan is dat uiteraard onze verantwoordelijkheid. We zullen het dan opnieuw versturen.

Artikel 11.

Betaling

Bij ons kun je veilig betalen met ideal je eigen bank, paypal of contant. Nadat we je betaling hebben ontvangen maken we je bestelling direct in orde.
Klopt er iets niet in de betaalgegevens? Neem dan contact met ons op.

Artikel 12.

Klachtenregeling.

Heb je een klacht? Dat vinden wij erg vervelend! Wij zullen er alles aan doen om je klacht te verhelpen. Stuur een mailtje naar info@armbandenvoordeel.nl en we zullen je zo snel mogelijk helpen
Als we je klacht niet binnen 3 dagen kunnen oplossen dan laten we je weten hoeveel tijd we nodig hebben om het op te lossen.

Artikel 13.

Toepasselijk recht.

Op alle handelingen tussen Armbandenvoordeel.nl en jou is het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 14.

Aanvullende of afwijkende bepalingen.

Zo, dit waren onze algemene voorwaarden. Stukken beter dan normaal toch? Als we in de toekomst iets gaan veranderen aan deze algemene voorwaarden dan zullen we dat ook aanpassen op de site. En een ding is zeker: als we iets veranderen dan zal het niet nadelig zijn voor jou!